Oglądałem i poziom był taki nawet choć nie jestem zwolennikiem tego typu muzyki. Najlepsze były grupy po Ich3.
Gratuluje Ich Troje-nie było tak źle, bo były gorsze kaszany disco polowe i fałszujące, że aż...

Miło ze strony Niemiec, że dali nam max punktacje. ("Dla naszych sąsiadów, dobrych przyjaciół"). Na prawde bardzo mi się to spodobało.
Turków nie komentuje i tej całej chały łącznie z wokalistką, której poziom znajomości angieslkiego śmieszył mnie do łez. <--Porażka.
Tatu to wogóle niech

Ta ich piosenka i wogóle podejście do Eurowziji to cyrk. Jak oni 3 miejsce zajeli to ja nie wiem. Sierpem i młotem je.

.
I teraz mam problem bo nie pamiętam państwa

-chodzi o rockową kapele, która wyróżniła się niezwykle w moich oczach pozytywnie, ale została oceniona marnie (piosenka coś tam o nazwie "powracają lata 80 te czy jakoś tak

)którzy wsytąplili z nienormalną jak na przeważające style piosenką, ale za to na prawde dobrą.
Żal mi także Anglii (0 points), a nie mieli wcale takiej chały jak inne grupy
Brawa dla Rumunii za pomysł--> very good song.
Podobała mi się także: Malta, Austria (brawo za pomysł, który się opłacił), Belgia (również niekonwecjonalny styl, a opłacalny), może o kimś zapomniałem, ale na razie to tyle chyba
Cieszmy się z Polaków (a nie Ich Troje) bo to oni reprezentowali nas na tak wielkiej arenie, a nie samych siebie (oczywiście to dla nich też fama). Bo fakt faktem to najlepszy występ od czasów Edyty Górniak, gdzie po niej były same porażki, a to już 10 lat prawie! Bo w 1994.
Pozdro @ll watcher