Cytat:
memorando napisa***322;(a)
Słuchaj facet winxp jest dla stada troglodytów którzy muszą mieć wszystko podan w postaci obrazków bo ich tępe mózgi nie umieją logicznie myśleć i muszą mieć podan w formie obrazkowej windows 2000 zostal stworzony jako system dla ludzi myślących logicznie konstruktywnie i nieobrazkowo a teraz przeważa grupa idiotów której trzeba wszystko obrazkami przedstawiać bo nie umieją pomyśleć logicznie i nazywają coś co wymaga umyslu trzeźwego dnem. Posiedź rok na win 2000 a się sam przekonasz bo 7 dni siedzenia cvzy 30 na win 2000 nic nie da ja dokladnie na początku zabawy z win 2000 siedzialem 7 dni kląlem ale potem zacząlem dostrzegać jego poważne zalety jak naprawdę niesamowicie rozwinięta logika konstrukcji czysty empiryzm a win xp musialem mu na słowo wierzyć bo nioe byl logiczny a siedzialem 3 miechy na draństwie co mi po pięknych obrazkach to nic jest tak winxp okrutnie nielogiczny że niestety ale nienalepiej zaprojektowany to wszystko
|
no wlasnie ja niechcie zeby win robil wszystko za "mnie".....
A jak chodzi na takim kompiku to ...ZAje**scie........
memorando - prosba, zacznij uzywac znakow interpunkcyjnych(bedzie sie latwiej czytalo

)