"System odzyskal sprawnosc po powaznym bledzie...", bla bla bla...
Pewnie kazdy z Was widzial nie raz ten komunikat. Niestety niebieski ekran i reset zawsze sie zdarzaja (chociaz ja od naprawde dlugiego czasu nie mialem tej "przyjemnosci"). Potem, kiedy komputer uruchomii sie ponownie, pojawia sie - przynajmniej w XP - okienko z tekstem jak w temacie i pytaniem, czy wyslac raport itd. Naturalnie daje sie "Nie wysylaj" i zapomina o problemie.
No ale wlasnie moj problem teraz polega na tym, ze nie moge sie tego cholerstwa pozbyc. Daje nie wysylaj i zapominam o sprawie, ale po kolejnym resecie (juz naturalnie normalnym) napis znowu sie pojawia.
Macie moze jakies pomysly, jak sie to zlikwidowac. Scan Disk, Defragmentator, moze cos jeszcze innego?
Format i reinstalacja raczej nie wchodza w gre, bo pobijam teraz swoj rekord czasu chodzenia Windowsa bez reinstalacji (na razie mam troche ponad cztery miesiace, co moze dla wiekszosci osob nie wydaje sie duzo, ale do tej pory praktycznie co miesiac, a czasami i czesciej, musialem wszystko przeistalowywac, bo przestawalo pracowac, jak nalezy) i mam juz wszystko tak dobrze skonfigurowane, ze szkoda by mi bylo to tracic. No ale jesli nie bede mial wyboru...
Ale moze jest jakis sposob, edycja jakiegos pliku systemowego, ewentualnie zmiana czegos w rejestrze? Podpowiedzcie mi cos...