Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.05.2003, 17:37   #5
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
krzpac napisa***322;(a)
Laser mam nadzieje ze się nie obrazisz ze pisze o tym w Twoim wątku ale to rzeczy

mam plik pdf z którego nie moge skopiować tekstu -> nieaktywne jest polecenie - narzędzie zaznaczenie tekstu (jest to symbol T) oraz niekatywne jest polecenie - Plik -> Eksport dokumentu do tekstu...

mam pytanie czy da się to jakoś obejsc... nie chce mi się przepisywać 20 stron A4...
mialem kiedys o tym pisac ale mi sie nie chcialo

jest taka wtyczka do OFFICE'a (konkretniej do Worda), za pomoca ktorej mozna w Wordzie otwierac pliki PDF
Cytat:
Wspólnie z firmą ScanSoft, Microsoft przygotował wtyczkę do najnowszego Office'a 2003 (dostępnego obecnie w publicznej wersji beta), która umożliwia otwieranie pod Wordem dokumentów w formacie Adobe PDF i edytowanie ich zawartości. Plugin konwertuje nie tylko tekst i grafikę, ale cały układ i formatowanie. Jest to dopiero beta, niemniej pierwsze komentarze sugerują, że współpracuje także z poprzednimi wersjami Worda. Efekt działania jest na tyle imponujący, że Adobe zyskał spory powód do irytacji - jedynym minusem jest prędkość wykonywania operacji.
jak zasugerowano dziala tez z poprzednimi wersjami WORDA, i dobrze zasugerowano
Cytat:
System Requirements
...
Microsoft Word 97, Microsoft Word 2000, Microsoft Word XP or Microsoft Word 2003
...
ScanSoft&reg; PDF Converter - Download (12MB) serial: B309A-K00-001001

PS. sam sprawdzilem na Wordzie 2000 oraz XP i dziala

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych

Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 28.05.2003 o godz. 17:44
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post