Dyskusja: LG czy LiteOn ??
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.06.2003, 18:23   #25
Nikita_Bennet
staruszek

Avatar użytkownika Nikita_Bennet

Data rejestracji: 02.06.2001
Nikita_Bennet zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
CIAPEK napisa***322;(a)
troche to przykre co piszesz!
Większość takich pytań zadają nowi userzy i od razu dawać ima bana Taki ktoś potem by nie zrozumiał nawet za co ma bana!

Też kiedyś byłeś początkującym userem ciekawe czy chciałbyś dostać bana za pytanie, które byłoby dla Ciebie ważne.

Inna sprawa to to, że trafia tu wiele leniuchów i ślepców, że tak powiem
life is brutal.
a bycia przykrym nauczylo mnie zycie.
pol roku czytalem to forum zanim sie zrejestrowalem a o cos zapytalem.....
nie piszcie ze bylo tak caly czas - ze kazdy robik sobie to co teraz.
malo pisze ale obserwuje to forum juz dluzszy czas i poziom jego lotow sie obnizyl (ogolnie) a moze ja wydoroslalem - nie wiem wiem ze jest inaczej i to w pejoratywnym tego slowa znaczeniu ;(
tak bylem poczatkujacym, zadawalem pytania - pamietam jedno ktore na dzien dzisiejszy wydaje mi sie bardzo glupie - jaka dostalem odpowiedz - coz taka jaka udzielilem dzisiaj - niezby mila, mimo ze przekopalem sporo postow wstecz, przejrzalem strone glowna, zeeby jescze jeden uzytkownik mnie ojechal to pal go licho. szczegol bylo minelo nauke wynioslem.

tak to prawda trafia tu wiele slepcow a raczej leni pospolitych, bujakow i hojrakow.
wychowano/nauczono mnie na tym forum ze to co piszemy to jest nasza wiedza, czyms do czego zawsze mozna wrocic i przypomniec sobie a nie klepac tysiace postow i dostawac za to profity,
nauczono mnie aby dobrze szukac a potem pytac, fakt kto pyta nie bladzi ale czy lubicie ludzi w towarzystwie ktorzy ciagle o to samo pytaja? nauczono ze trzeba najpierw samemu szukac a pozniej pytac, bo szukajac wiecej sie nauczymy - poznamy temat doglebnie.
ciekaw jestem czy pytajacy w chwili gdy zapytal o to o co zapytal przekopal cdrinfo.pl, przejrzal forum, zajrzal na cdrinfo.com i ich forum, poptytal znajomych i przejrzal aktualna prase na ineteresujacy go temat. jesli tak i dalej nie wiem to rozumiem ze jego pytanie faktycznie jest uzasadnione ale raczej nie wiedzilem w jego pytaniu tych informacji ktore wyszukal i nd ktorymi sie wacha czy sa prawdziwe i czy sa istotne.

czy to forum ma tylko odpowiadac na pytania userwo ktorzy znikna po 2-3 miechach - no moze zostana i zadadza kolejne bzdurne pytanie - nie wiem. wiem jednak ze ma i taka funkcje pelnic, wiem ze ma pomagac takze modemowom. nie mozemy zapomniec o innej funkcji tego forum - o tworzeniu zarabistych topicow - np o nagrywaniu audio - bysl siwtny taki jeden - po reorganizacji szukalem ale nie znalazlem. ma to forum takze pelnic role humorystyczna - byl topic i taki w ktorym pisalismy glupoty a kcielismy nabic mu najwiecej postow (topicowi a nie userowi).

to tyle moich wywodow

pzdrwm Nikita_Bennet
Nikita_Bennet jest offline   Odpowiedz cytując ten post