Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.06.2003, 18:31   #36
Luke
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 05.04.2002
Luke zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ten program jest świetny, szkoda tylko, że jego możliwości są ograniczone do widoczków, bez możliwości dodawania choćby drzew. Załączam moje pierwsze dzieło, oprócz niego stworzyłem też obrazek przedstawiający zachód słońca, muszę go tylko wygenerować, a komp jest cały dzień na chodzie, więc odmawia posłuszeństwa . Muszę go wyłączyć i w nocy puścić, albo podkręcić obroty wiatraczka. Mam parę pytań:

1. Jak stworzyć porządny efekt słońca "zatapiającego" się w wodzie? Instrukcje i obrazki mile widziane . Bo u mnie na granicy między niebem a wodą występują komplikacje, tzn. wyraźnie widać, w którym miejscu słońce "zatapia się".
2. Jak stworzyć efekt promieni słonecznych przebijających się przez chmury? Efekt ten jest widoczny na obrazku Andrzejja9 oznaczonym numerem 3. Jak wyżej: instrukcje mile widziane.
3 .Jakie są jeszcze inne darmowe i dobre programy do robienia grafiki?
4. Który komercyjny program jest najlepszy? Corel Draw, Photoshop, etc. Może zajmę się tym na poważnie, bo strasznie mi się to podoba.
5. Pytanie do Andrzejja9: czy chciałbyś już obrazki w stylu tego, który dałem, czy też chcesz coś lepszego? Bo z chęcią bym ci coś wysłał, nie wiem tylko, czy ma to sens.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Rewelacyjne tapety!-001.jpg  

Moja skrzynka
Luke jest offline   Odpowiedz cytując ten post