Dyskusja: LG czy LiteOn ??
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.06.2003, 19:44   #26
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Nikita_Bennet napisa***322;(a)
...ciekaw jestem czy pytajacy w chwili gdy zapytal o to o co zapytal przekopal cdrinfo.pl, przejrzal forum, zajrzal na cdrinfo.com i ich forum, poptytal znajomych i przejrzal aktualna prase na ineteresujacy go temat. jesli tak i dalej nie wiem to rozumiem ze jego pytanie faktycznie jest uzasadnione ale raczej nie ...
Hm no widzisz moim zdaniem to tylko forum dyskusyjne a nie jakas wyrocznia do ktorej mozna sie zworocic tylko gdy cale zycie spedzilo sie na poszukiwaniach prawdy i caly czas sie jej nie potrafi odnalezc
W kazdym razie ten dzial forum o nagrywaniu I TYLKO NAGRYWANIU Powinien miec forme albo ciekawych info: znalazlem nowy BIOS - jest pod xxx, lub jest nowy progs xxx itp. ALBO forme pytan i odpowiedzi: Q: Mam problem z xxx A1: Powinienes zrobic yyy A2: Bylo to juz na forum za slabo szukales - tu masz linka.
A nie jakies wyjazdy typu - za takie pytania to powinno sie banowac.
TO NIE JEST DZIAL OFFTOPIC - TO JEST DZIAL SCISLYCH PROBLEMOW I ODPOWIEDZI - wiec ciagniecie np. takiego watku jest bez sensu o czym juz wczesniej pisalem i szczerze mowiac juz tu nie napisze by jak zreszta sam zauwazyles nie obnizac poziomu forum. Poziomu forum nie obniza pytnia 2 razy na tydzien o Litka czy LG ale na pewno obnizy go odpowiadanie w sposob niescisly i nie merytoryczny (czyli wybiegi offtopicowe).
Pozatym szukac tez trzeba umiec - czasami trzeba komus pomoc szukac skutecznie.
Dla mnie EOT
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post