Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.06.2003, 16:28   #6
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Mallow co się wogóle ostatnio z tobą dzieje, co ty za tematy tu nam wrzucasz o gejach i teraz np. to.

Laser chciałbym zauwazyć, że jesteście prawie w tym samym wieku :chytry:

A do Ciebie Mallow!

To zależy ile chcesz wypić i co, albo może coś chcesz zażywać?

Musisz wziąść pod uwage to ile będziesz tam siedział, gdzie to będzie i kiedy masz zamiar skończyć pić.

Ja bym poleciał na twoim miejscu jak to się mówi na hard core.
Wpadasz na impre spożywasz w dosyć szybkim tempie co jest do spożycia tak żebyś koło północy już korzystał z fazy i nie przecholował pij z umiarem ,weź pod uwage swoją tolerancje do alkoholu.
Jak starzy Ci pozwolili wrócić rano to jeszcez lepiej.
Jak tak koło 4, 5 nad ranem dopadnie Cie zrycie połóż sie na troche spać, rano coś małego zjedz i wypij herbatke.

Wparujesz rano do swojego domu i nie gadając ze starymi powiesz np.: 'ale mam dosyć ide spać". Zmęczenie też objawia się np. czerwonymi oczyma i zachwianymi ruchami. A, że będziesz śmierdział to powiesz, że kazdy tam coś pił, wylało się coś na mnie i inne bajery, odór alku mógł się unosić przecież wszędzie
Rodzice nic nie pomyślą bo przecież byłeś tam i balowałeś całą noc. Proste jak marchewka.

A pozatym coś tam przecież mogłeś wypić, nie masz 10 latek.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!

Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 05.06.2003 o godz. 16:30
CIAPEK jest offline