|
Ja powiem tylko tyle, że bez piwka na imprezie kiepsko się bawię (nad czym bardzo boleję). Większość (zdecydowana) podziela mój może nie tyle pogląd ale sposób bycia.
A jedynym sposobem na to, żeby Starzy się nie zorientowali, że się spożywało alkohol jest nie_spożywanie. Rodzice to widzą/czują.
Moja mama zawsze orientowała się, nawet jak wypiłem 1-2 piwka. Prawda jest taka, że nie musiałem się z tym ukrywać. Może dlatego mnie do tego tak bardzo nie ciągnęło. Jak wiadomo owoc zakazany "kusi", czyli jak ci czegoś zabraniają to tym bardziej chcesz to zrobić.
Zgadzam się z przedmówcą, że najlepiej jest nie mieszać różnych rodzajów alkoholi, tzn piwka z wódką, szampana z piwem itp.
Szanuję osoby, które wypowiedziały się, że w ogóle nic nie spożywają. Bardzo im jednocześnie zazdroszczę, że potrafią się bawić bez śrdków wspomagających (mam na myśli %) :-).
Jednak całkiem miło jest usiąść z sąsiadem i "zrobic" flaszeczkę przy oglądaniu filmu hehe...
Ostatnio zmieniany przez darsoon : 06.06.2003 o godz. 05:16
|