Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.06.2003, 10:11   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Plemnik napisa***322;(a)
Esem mylisz sie - jakis czas temu az wrzalo na coponiektorych forach. Live ma bledy konstrukcyjne. Zrteszta pojawilo sie kilka patchow dla SB i mostkow VIA - jak myslisz, tylko dlatego ze ktos nie umie skonfigurowac swojego komputera

Niestety Live i ogolnie Creative to mocno przereklamowana firma - proponuje poszukac na sieci testow. Polska to jeden z niewielu krajow w Europie gdzie Creative ma az tak dobra renome. Chociazby w Niemczech mozna przebierac w kartach...

Ale mniejsza z tym - sredniactwo live jest faktem sprawdzalnym, jak i to ze jest mnostwo lepszych kart lub o porownywalnych cechach a mniejszej cenie jedynie u nas trudno je dostac ze wzgledu (jak sadze) na kult marki mocno zakodowany w Polakach. Polecam chociazby test kart dzwiekowych na frazirze zeby podac z glowy.
Sam temat problemow z live rozwine pozniej bo teraz nie mam czasu.
Mimo, ze jak najbardziej zgadzam sie, ze Sound Blaster Live! wcale nie jest taka rewelacyjna karta (chociaz sprawuje sie nad wyraz dobrze), to jak ostatnio stanalem przed problemem kupna karty muzycznej, to okazalo sie, ze oprocz wlasnie Sound Blastera nie mozna kupic kompletnie nic. I co mi z tego, ze poczytalem duzo testow i wybralem sobie naprawde fajna karte, skoro nigdzie nie mozna bylo jej dostac. Tak wiec w koncu zdecydowalem sie wlasnie na Live'a i chociaz jestem z niego bardzo zadowolony, to wiem, ze prawdopodobnie tamta bylaby lepsza.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post