Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.06.2003, 17:58   #59
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
pali napisa***322;(a)
(...)Piszesz, że "wielokrotne orgazmy". Tutaj mozesz zawieść się, ponieważ amfetamina, kokaina, heroina i podobne - często uniemozliwiają wytrysk oraz powodują zanik erekcji .
Tutaj się akurat nie zawiode bo niesłyszałem, żeby komuś uniemożliwiła wytrysk, na serio! I pozostane przy mojej opcji. To o czym mówisz to może nie amfa! To mnie troche ździwiło. To co pisałem jest oparte na faktach itd.
Cytat:
(...)Jak juz naprawde bedziesz chciał, to polecam zażycie narkotyku w dobrym towarzystwie, najlepiej gdzieś w naturze, gdzie jest miło, cicho i spokojnie. A i tak przekonasz się, ze lepsza jest dobra ksiażka. Banał, ale cóż - tak to jest.
A mi się zdawało, że z moich wczesniejszych wypowiedzi można było wywniskować to że brałem co nieco
A jednak nie. Brałem ,wiem co robić i wiedziałem jak i z kim i w jakim czasie i było OK. Nie zapomne wydm koło Łeby.:cool:

I ja ze swojej strony chciałbym już to zakończyć AMEN.
Wiem, że poruszyliśmy tutaj drażliwy temat i jeśli kogoś uraziłem to z góry przepraszam, chciałem po prostu czegoś niektórych nauczyć i opowiedzieć na podstawie mojej wiedzy na ten temat i przeżyć.

for @ll

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline