Powiem nie jeżdżę na maydaya ani love p tylko slucham bo jest to fajna muzyka. Co do wspomnień nie mam zlych ale znam dużo kobiet ktore się mi żalily na facetów i mają rację niestety. Nie bralem narkotyków jedynie pilem z 4 razy w życiu. Co do picia gdyby moja kobieta pila i chciala iść do łóżka nie pozwolilbym bo alkohol u kobiety zabija zdrowy rozsądek i jest latwa wtedy do wzięcia. Co do mojego picia od końca 3 klasy L.O nie piję nie pilem i nie będę pić to że te 4 razy w życiu pilem nauczylo mnie czegoś że życie bez alkoholu też może być piękne. Co więcej mialem dziewczynę ktora pila i chcialem ją wyciągnąć z tego częściowo się udalo tzn pije ona teraz tylko jedno piwo w tygodniu i zerwala ze mną. A pila bo nie dawala sobie rady z milością do mnie bylem za mlody. Ja się zapytalem jej i po rozmowie odeszla ode mnie. Nie mam kompleksów ale mam przyjaciółkę i jej sytuacja wyglądala tak mąż zdradzil ona czula się niepotrzebna poznala faceta ktory ją oszukiwal czula się kochana poszla z nim do łóżka z milości a on z inną ją zdradził. Moje dziewczyna teraźniejsza też miala tak. I prawda jest takjak facet nie może mieć to zniszczy i nie wybaczy nie mów o kompleksach mi bo nie mam walę świat opinię o mnie nie mam nic do Ciebie ale zirytowalo mnie twoje rozwodzenie się jaki to seks jest super po amfie nie bralem amfy ale mialem 4 kumpli którzy brali ją i podczas imprezy chcieli seks uprawiać nie mogli bo im nie stawal. to wszystko i nie denerwuj się