Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.06.2003, 20:31   #11
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
murt napisa***322;(a)
Ja nie rozumiem po co wogole graja z taka druzyna jak Kazachstan. Mogli by zagrac z Czechami czy Portugalia, moze wtedy by sie czegos nauczyli. Mi to wyglada na bezsensowne bieganie za pilka.
Takie mecze maja na celu pocieszenie polskich kibicow (tych ktorzy sa slepi i nie widza ze nasza reprezentacja jest po prostu cienka). Trener mysli ze jezeli wygramy z tak cienkim przeciwnikiem jak kazachstan te 3:0 to kibice nabiora nadzieji ze pozniej bedzie coraz lepiej. W sumie to prawda bo gorzej to juz byc nie moze. No ale niestety jezeli z takim rywalem jak San Marino (gdzie graja: kucharz, piekarz, handlowiec i spotykaja sie aby pograc przy piwie) wygrywa sie 5:0 to nie wiem czego mozna oczekiwac po takiej reprezentacji. 5:0 to nie taki zly wynik ale to bylo strasznie wymeczone 5:0.
A jezeli chodzi o reprezentacje Engela to awans do finalu byl zwyklym fartem, ze trafilismy na slaba forme rywali, ale i zawodnicy grali w sumie nie najgorzej bo sie bali za Knorr zerwie z nimi kontrakt (kubki Knorr z twarzami naszych boj sie Boga "bohaterow". O Bońku juz nic nie wspomne bo szkoda gadac.
Takie jest moje zdanie na temat polskiej pilki.
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post