Cytat:
M@rcinek napisa***322;(a)
Masz rację, ale dla kogoś, kto się powiedzmy, trochę się nie zna, albo zaczyna dopiero "bawić się" w nagrywanie może to być problem. Wiem, doświadczyłem na własnej skórze. Cholera mnie brała jak widziałem w opisie mojej nagrywarki -obsługa płyt 90 i 99 minut-, a mi za żadne skarby nie szło. Dopiero na stronie CDRinfo znalazłem co powiniemem zrobić, zrobiłem i poszło. Więc to niebyła krytyka z mojej strony pod adresem autora poprzedniego postu. Tylko mała sugestja, że może producenic napisaliby "tak obsługa płyt 90 i 99 min, ale z wykorzystaniem overburningu" i nie byłoby problemu. Wśród moich znajomych ( mają nagrywarki różnych firm ) w instrukcji ( jeśli taka była ) nie spotkałem się z tym, aby któryś z producentów to zrobił. Więc dla kogoś kto czyta w instrukcji, że można nagrywać "większe" płyty, to można.
|
Wiesz IMHO troche sie glupio tlumaczysz bo pisales:
Cytat:
Stary nie masz racji. To, że nagrywarka widzi płyty 90 i 99 jako 703 MB to nie jest normalne. Zgodzisz się ze mną, mam przynajmniej taką nadzieję.
|
Czasem lepiej jest przyznac sie do bledu - to naprwde nie jest zaden wstyd - no ale nie wazne, to nie moja sprawa
Cytat:
P.S. Czytałem, dużo czytałem i teraz już wiem i mam nadzieję, że inni też czytają. Ale niestety są tacy, co nie czytali i co z nimi ?
Pozdrawiam.
|
Jak to co ? - do piachu 8)
Szczerze mowiac nie mialem zamiaru zamiaru odpowiadac na te "offtopicowa wycieczke" choc twoj post widzialem juz wczesniej, ale chcialem tylko uwiadomic Ci ze pisanie postow powinno byc przemyslane, a jezeli popelni sie jakis blad to nie jest wstydem sie do niego przyznac - TO TYLE
(sorry za troche Offtopicu - juz nie bede wiecej tego tematu poruszal)