Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.06.2003, 22:14   #44
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
twoj wybor
Wyjaśnię dlaczego metallica jest specyficzna źle oceniacie że poszla w komercję metallica nigdy nie poszla w komercję ale mi st.anger odpowiadalby gdybym calość przesluchal a slyszalem 4 pierwsze utwory ja nie oceniam w kategori jeden utwór z albumu ale calościowo powiem tak master of pupets genialne caly album black bardzo dobry justice for też dobre reload load specyficzne ale dobre i pozostale też dobre ale akurat dzisiaj slucham panterę i sepulturę i to się mi podoba nie można porównywać zespól lepszy gorszy każdy zespół jest specyficzny a zespół który od lat ma styl wykreowany to znaczy że się nie rozwija np podam przyklad z innej beczki u bacha każdy utwór jest stylistycznie podobny ale im późniejszych utworów slucha się to są bardziej esencjonalne i każdy utwór jest logicznym rozwinięciem poprzedniego to się nazywa konsekwencja twórcza i metallica ma tę samą kosekwentną drogę może szata każdego albumu jest inna ale popatrzcie na teksty te teksty to cala metallica niezmienna od lat zmienie sią tylko muzyka i to wszystko a świadczy to tylko ze metallica poszukuje czegoś rozwija sie i nie stoi w miejscu tworząc czegoś co tworzą inni co do linkin park stylu w st.anger nie zgodzę się zbytnio szata muzyczna jest inna bardziej wysublimowana powiem tak metallica nie idzie za modą i to wszystko...