Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.06.2003, 10:36   #20
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
(...)ciapek - co ty masz do tego biosa od 52s? powesz mi? bo JEDYNA wada jaka tam jest to bledna obsluga TESTU na overburning... i nikt nie robi z tego tragedii - bo kto tego uzywa tak naprawde? a piszesz w postach o tym w taki sposob ze a) nie podajesz zadnych faktow b) robisz wrazenie jakby to byl najbardziej skopany naped swiata...(...)
oczywiscie juz sie tłumacze.
Nie robie z tego napędu szajsu i to po pierwsze. Sam polecam/polecałem go, gdy ktos wyjechał z 58 pytaniem tygodnia "jaką wybrać nagrywarkę?"
Nie chce także pozostawiać bezpodstawnych faktów i nie chce sprawiać takiego wrażenia bo sam walczyłem z tą plagą kiedy poleciało paru gości za ruuleez, pany, da hoools i inne.
Biosik? To jest dziwne, że producent daje nagrywarke z wadliwym biosem i że klient musi ją sam poprawiać, a jak mu nie wyjdzie to serwis mu nie przyjme w razie czego sprzętu bo był on flashowany.
Każdy oczywiście dąży do zaspokojenia swoich potrzen i zniwelowania rzeczy, które mu przeszkadzają. Zmina biosu? Prosze bardzo! Tylko, że większość nowuch userów, którzy się tu pojawiają nie mają o tym pojęcia, a akurat w tutejszym przypadku uważam, że można odwiedzić Panów z serwisu, a potem np. zająć się lekturą jak zmienić bios i tego dokonać.
Sam tak bym zrobił.

Nie wiem co jeszcze mam napisać
Pozdrawiam fanów LiteOn'a i LG hehe

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post