Cytat:
wolfdog napisa***322;(a)
O ile dobrze sie orietuje to cheftec robi jedne z najlepszych obudow na rynku i montuje w nich zasilacze rowniez jednej z lepszych firm jaka jest sirtech
Cena jest jak najbardziej adekwatna do jakosci wykonania i funkcjonalnosci
-> Laser: jesli planujesz wydac az tyle kasy to spojrz TU
Obudowe widzialem na wlasne oczy i mialem okazje zlozyc do niej czesci pomijam kofort jaki mialem przy skladaniu, ale pozniej byla nieslyszalna no i te mocowania na chlodzenie dyskow
|
Witam !
Zamierzenie miałem takie ze kupie sobie FEEL V i wstawie do niej zasilacz CHIEFTEC - co by mnie wyniosło w sumie 275 + róznica w cenie zasilacz CHIEFTEC - HUNTKEY - czyli 267 - 169 = 275 + 98 = 373PLN a ten chieftec z chieftecowym 300w zasilaczem który daje z siebie te 300w kosztuje 419PLN ....
@Wolfdog - rozwarzalem tez inne budy - te z klapką takze ale niestety - za duze gabarytowo.
Ta apollo pasuje idealnie

-------------------------------------------------------------------
Co do tego czy nie mam co robic z kasa - chyba zauwazyliscie przez ten czas jaki jestem z Wami na forum ze wole czasami przepłącic i miec np wersje box, albo kupic wersje o 100PLN drozsza zeby miec np rok wieej gwarancji / YAMAHA / - przy wyborze zarowno sprzetu komputerowaego jak i innych kieruje sie jakoscia wykonania oferowanymi funkcjami / gwarancja - jesli dana rzecz spelni moje wymagania i powiedzmy jest w granicy cenowej która sobie ustalilem lub nieznacznie ja przekracza to wybieram dany produkt.
Moze teraz stukacie sie w głowe i mowicie - o znalazl sie nastepny co w kiblu 200PLN sobie dupe podciera - otuz nie.
Wole dac wiecej i miec zapewniona najwyszsza jakosc i serwis.
No to teraz sobie myslicie - pewnie mieszka w 5 pietrowej willi jeżdzi mercedesem i chodzi tylko w markowych ciuchach ...
Nie - jezdze 11 letnim samochodem / SEAT Rulez / mam swój kąt w 45m mieszkaniu najtanszy abonament w erze i jeszcze sie targowalem znizke przy stalym zlaczu - jak nadal nie wiecie skad mam kase zeby sobie pozwolic na obudowe za 400PLN to Wam powiem !
Nie wydaje kasy na *******y, nie kupuje dresików za 599PLN, nie laze na popijawy itp itd.... i stad sie bierze kasa .... wiem ze uznacie to za głupie ale to wolny kraj
Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie