Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.06.2003, 14:17   #9
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Laser napisa***322;(a)
Witam !

Zamierzenie miałem takie ze kupie sobie FEEL V i wstawie do niej zasilacz CHIEFTEC - co by mnie wyniosło w sumie 275 + róznica w cenie zasilacz CHIEFTEC - HUNTKEY - czyli 267 - 169 = 275 + 98 = 373PLN a ten chieftec z chieftecowym 300w zasilaczem który daje z siebie te 300w kosztuje 419PLN ....

@Wolfdog - rozwarzalem tez inne budy - te z klapką takze ale niestety - za duze gabarytowo.
Ta apollo pasuje idealnie
-------------------------------------------------------------------

Co do tego czy nie mam co robic z kasa - chyba zauwazyliscie przez ten czas jaki jestem z Wami na forum ze wole czasami przepłącic i miec np wersje box, albo kupic wersje o 100PLN drozsza zeby miec np rok wieej gwarancji / YAMAHA / - przy wyborze zarowno sprzetu komputerowaego jak i innych kieruje sie jakoscia wykonania oferowanymi funkcjami / gwarancja - jesli dana rzecz spelni moje wymagania i powiedzmy jest w granicy cenowej która sobie ustalilem lub nieznacznie ja przekracza to wybieram dany produkt.

Moze teraz stukacie sie w głowe i mowicie - o znalazl sie nastepny co w kiblu 200PLN sobie dupe podciera - otuz nie.

Wole dac wiecej i miec zapewniona najwyszsza jakosc i serwis.

No to teraz sobie myslicie - pewnie mieszka w 5 pietrowej willi jeżdzi mercedesem i chodzi tylko w markowych ciuchach ...

Nie - jezdze 11 letnim samochodem / SEAT Rulez / mam swój kąt w 45m mieszkaniu najtanszy abonament w erze i jeszcze sie targowalem znizke przy stalym zlaczu - jak nadal nie wiecie skad mam kase zeby sobie pozwolic na obudowe za 400PLN to Wam powiem !

Nie wydaje kasy na *******y, nie kupuje dresików za 599PLN, nie laze na popijawy itp itd.... i stad sie bierze kasa .... wiem ze uznacie to za głupie ale to wolny kraj

Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie
laser nie tylko
jak chcesz dobra obudowe to zwroc uwage na:
- srobki mocujace zdejmowalne blachy, dobrze jesli mozna je odkrecic reka (bez pomocy srobokreta)
- sposob montowania urzadzen typu napedy cd, jesli wsadza sie je na szynach to kolejny odradzam obudowy z srobkowym mocowaniem napedow
- trwalosc czesci, wiadomo obudowa niemoze byc z tektury i musi wytrzymac utrzymanie napedow i innych *******
- latwosc matarzu czesci, szczegolnie wazne gdy masz pelnowymiarowe plyty i chcesz bezposrednio przed nimi zamontowac naped cd (patrz dlugosc obudowy)
- zasilacz, wiadomo zadne codeszajsy albo inne para-zasilacze najlepiej kupowac z zapasem na dzis polecam 400W szczegolnie gdy chcesz niezaczesto razem ze zmiana mobo i procka zmieniac zasilacza
- wyglad, wiadomo wszak iz bedziesz go codzinnie ogladal tu odradzam wszelkie klapki zamykajace jak dla mnie to tandeta
- wentylacja czyli otwory na dodatkowe wiatraki i ogolnie miejsce w obudowie zeby wiatr mogl smialo chulac