Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.06.2003, 10:02   #10
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
greg - wiesz juz wszystko o RAMie ?
Co do access vioaltion - ten error jest zmora programistow blizzarda (nie wiem jak u innych, ale glownie jak gram to gram wlasnie w gierki blizza). No wiec swego czasu mialem errory access violation w warcrafcie 3 (i duzo osob oprocz mnie, ale oczywiscie wiekszosc - czyli ok 95% osob nie miala tego) No wiec machnalem na to reka i po prostu przestalem grac w war3. Ale po jakims czasie system stal sie niezbyt stabilny (zwiechy, resety itp). Podmienialem czesci, zmienialem systemy i okazalo sie ze RAM mimo to ze uruchamia system i przez pewien czas dziala bez zarzutu to po jakims czasie potrafi sie zwiesic. Komp kupilem uwazam bardzo dobry wiec rozwiazanie polowiczne typu nie uzywanie jakis aplikacji nie wchodzilo w gre. Wymienilem wiec RAM na ww. - tak tak Kingstona od Samsunga - zeby powiedziec bardziej obrazowo to cos w stylu Dysana od riteka - nikt mi zadnego kitu nie wcisnal. Nawet RAM DDR Samsunga uznawany jest za jeden z lepszych. No i po wymianie RAMu wszystko dziala bez zarzutu (lacznie z war3 i innymi aplikacjami ktore marudzily z powodu access_violation). Jezeli ktos uzywa Win XP Pro to polecam sledzenie Narzedzia Administracyjne->uslugi skladowe-> podglad zdarzen->system
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post