Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.06.2003, 00:48   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Laser napisa***322;(a)

Ja sam nie zauwazylem zadnej roznicy w dzialaniu drukarki - drukuje tak samo - a jesli sie czepiac szybszego zuzycia - hmm i tak za jakies dwie 3 dolewki kupie nowy printer - wiec tym sie zbytnio nie przejmuje

Swoja droga - paranoja zeby komplet ORYGINALNYCH kartridzy kosztował tyle co sama drukarka ale tak to jest ...
A w przypadku takiego np Lexmarka 45SE albo i jeszcze tanszych to komplet tuszy jest duzo drozszy Dziwne to, no ale coz, mozna sie tylko cieszyc, ze sa tez nieoryginalne tusze, bo przynajmniej dzieki nim nie zastanawiam sie pol godziny, zanim klikne na przycisku print

A jak juz bedziesz kupowal drukarke, to polecam Ci ta, ktora ja sobie nie tak dawno kupilem, czyli HP5550. Naprawde bardzo dobry sprzet i jedyna rzecz, ktora mnie troche martwi to to, ze zaplacilem za nia 575 zlotych, a poltora miesiaca pozniej cena spadla do ponizej 400. Do nieustannych obnizek sprzetu komputerowego jestem juz przyzwyczajony, ale nie spodziewalem sie az tak duzej obnizki. Inna sprawa, ze gdybym kupil ja tydzien przed ta obnizka, to bym sie chyba zastrzelil

ps: Ile razy srednio mozna napelnic kartridz zanim bedzie on do wyrzucenia i jak poznac, ze juz wiecej razy napelnic sie nie da?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post