!!!witam!!!
Hmm, Zelea nie zrozumiales mnie, ja mam jakby odwrotny problem......
.......Kiedys, dawno, dawno temu, kiedy mialem 1 komputer(i bylo O.K.), mialem w nim dwa dyski:
C: (1szy dysk), D: (2gi - szuflada ktora wyjmuje), E: (1szy dysk), F: (1szy dysk), G: (1szy dysk)......I w takiej kofiguracji Sprzetowo-dyskowej, instalowalem sobie rozne np. programy na partycji F: , instalowalem tez roznie gry na partycji E: .....i tak dalej.......
....Ale nadszedl czas proroctwa mojego starszego(czyt. Taty), ktory powiadal ze jak sprawi sobie kompa to bedzie przemieszczal swoj dysk(2gi - wlasnie ta szuflada) z mojego sprzetu, do swojego, problem polega na tym ze ja zainstalowalem win i inny soft z jego dyskiem(Starszy trzymal w nim dokumenty), i teraz gdy on ma juz kompa i spelnia swoje proroctwo, to ja nie moge kozystac z praktycznie wiekszosci programow i gier, nie wspomianajac juz o sluchaniu muzyki... Oczywiscie gdy zamontuje jego dysk to wszystko jest wporzadku tj. tak jak powinno byc......
.......Naped virtualny chcie wlasnie ustawic po to na D: aby dzialaly... Zelea moze tym twoim sposobem tez da to sie jakos zrobic...............