Dyskusja: LG czy Teac
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2001, 13:33   #9
bennyone
Niedzielny Palacz

Data rejestracji: 16.10.2001
bennyone zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
bla bla bla panowe od LG
mowiac o plextorach jakos niemilo mi sie robi gdyz nie lubie placic kase po to aby mnie ograniczano
a Lg widac taka ma juz opinie na rynku ze tylko zle glosy o niej kraza a teac moi drodzy
ma wszystko plus jeszcze wiecej wezmy na przyklad brak pedalskich zabezpieczen dotyczacych safediscow ( nowe plextory to maja, zrodlo cdrinfo.pl) nie ma ograniczen co do kopiowania audio ( znowu wmontowali to plextorowi zrodlo to samo co wyzej )

mnie osobiscie zadne urzadzenie Teac nigdy ne zawiodlo
wiec polecam a co do Lg to sorry pamietam ****any cdrom tej firmy pamietam chu.owy telewizor itp nie mam jej na czarnej liscie tak jak firmy sony ale odradzam ludzia lg bo jesli raz im sie zdarzylo zrobic jakis badziew a noz moga powtorzyc wspanialy wyczyn uwazajcie zebyscie sie nie posrali w majty jak i Lg wprowadzi te *****ne ograniczenia itp to wtedy zaplaczecie bo w koncu placiliscie za nagryware a nie za COS TAKIEGO

teac moze i tez wprowadzi ale jakos widze ze wypuscil najnowszy model x24 ( czy cos w tym guscie) i nic zlego sie nie dzieje

mowiac zle o jakiejs firmie zwykle ma sie ogolny jej obraz przed oczami na ten obraz pracuje firma latami wiec jesli ktos mowi zle o niej (LG) to widocznie cos kiedys im od***ilo (sorry za bluzg)
to moj post wiem jest lekko chaotyczny ale zdraznilem sie jak widzeczlowieka ktory ma nagryware lg i mysli ze jak dorownuje osiagami Teacowi plexowi to moze czuc ze ma dobry sprzet
pamietaj firma to firma zdanie o niej dobre wyrabia sie jak juz powiedzialem przez dlugi okres a nie po jednym udanym produkcie
ciekawe po jakim czaasie ci na maila odpisza panowie z Lg ?
mnie z Teaca odpisali po godzinie....

a jaka jest opinia o teacu no coz kiedys uslyszalem pana w sklepie komputerowym
Teac to i na krowim placku nagra... nie musisz kupowac drogich plyt Cd
bennyone jest offline