Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2001, 16:40   #23
obar
Forumator

Data rejestracji: 07.12.2000
obar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
wow koles spuścił z tonu prawie czuje sie dotknięty chyba pójdę do psychologa bo mi narobił komplexu niższości ...
mam nadzieję ze to jego ostatni post na tym forum bo jak widze to nie ma postu w którym kogoś by nie obraził !!!
skąd sie urwał ten ktoś którego pojęcie kultura osobista jest czymś obcym
jakbys umiał czytać to pewnie byś doczytał do czyjego poziomu sie znizylem abys mnie zrozumial bo widze ze obelgi w twoim towarzystwie sa na porządku dziennym a może to komplement z twojej ztrony byc zelzonym przez taki MEGAmusk jaki siedzi w tej poobijanej nieudanym rozwiązaniem glowce

a co do kopiowania wszystkiego to pozostawię bez komentarza gdyż pewnie znowu wywołałbym deszcz bluźnierstw i obelg kolesia co "wszystko" skopiuje mając LG (nie ubliżając LG - ale co poniektórym wydaje sieże 16x mają i chwycili Pana Boga za nogi - królowie piractwa)

p.s. po twoim pożegnaniu wnioskuję ze nie będziesz już wiecej udzielał sie na tym forum pełnym lamerów i łamag jakimi jestesmy wg/ twojego mniemania
tym lepiej dla nas mysle ze forum podniesie sie bez obecnosci tak szanownej osoby z komplexem malego czlonka
obar jest offline