ok, male nieporozumienie, moja wina, pewnie dlatego,ze ta sesja jest wyjatkowo dluga,ale do rzeczy. chodzilo mi o to (troche niefortunnie to sformulowalem), ze jak nagrana audio cd wlozysz do jakiegos sprzetu Hi-Hi, z equalizer'em graficzym, to ostatnie dwa pasma (najwyzsze i najnizsze) beda wyciszone, przy oryginalenej plycie tego nie ma.co do tego 14H w winamp'ie to chodzilo mi o to, iz tam gdzie wyswietlaja ci sie "kbs" (128,160,1692, itd.) pokazuje sie 14H.
jak wrzucam wypalona plytke w samochodzie, to dzwiek jest troche dziwnie przytlumiony. tuba nie gra tak jak powinna. owszem zgadzam sie, ze chodzi, ale nie wydaje z siebie prawdziwego basu, tylko troche zfalszowany. moze wytlumacze ci to tak,ze podobna roznica dzwieku jest sluchajc w winampie sluchajac piosenki w ajkosci 128, a sluchajac z jakoscia 192.
probowalem juz wszystkiego, wielu programow, przerabialem te mp3 na 192, nawet na 320, ale nigdy po nagraniu na plyte nie otrzymalem szukanego efektu.
to chyba wszystko. sprobuje jak radzisz cool edit'a. moze wreszcie to pomoze. jak narazie dzieki i do uslyszenia, jakbys czegos potrzebowal.