Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.06.2003, 20:57   #12
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam
Na wstepe chce przeprosic wszystkich za slowa jakich uzyje
Strasznie mnie denerwuja tego typu dyskusje ... a najbardziej to ze ze ktos zachwala jedno a o innym pisze ze scierwo. Niedawno byly dyskusje na temat słów "RULEZ" , "ROX". Maciej z tego co pamietam byles przeciwko takim wyrazom, a sam piszesz zdania bedace odpowiednikiem tych slow.
Z Ciapkiem własnie niedawno zalozylismy cos w stylu `TEAM`, co widac po naszych wspolnych obrazkach w podpisie. Jest to własnie odpowiedz na takie posty w ktorym ludzie sa jednostronni na swoje i pisza ze inne to scierwo (a nie uzywali). Jestesmy fanami LG, uwazamy ze sa bardzo dobre. Ja uzywam juz 2 wypalarki LG a stara chodzi do dzis bez szwanku ijestemz nich bardzo zadowolony. Nie wypowiadam sie na temat LiteON bo ich nie uzywałem i nie wiem jak chodza/pala. Z tego co wiem sa na porównywalnym poziomie.
Chwale LG rozniez dlatego ze to on jako jeden z pierwszych wypuscil CD-RW w polsce ji jakos chodza do dzis te `antyki`. Z lite on sa jak narazie problemy co widac - 1/10 problemy z lg, 2/10 problemy z innymi markami, 7/10 problemy z LiteON. Wiec wszystko moi za siebie.
Ludze wkor*** mnie taka jednostronnoscia, mowie i o tych co chwala LG a wysmiewaja LiteON i odwrotnie. Wiekszosc pytan o porownanie dotyczy tych firm a sa one na jednym poziome ...
Wiec wybierz ktora ci sie podoba a nie pytaj innych, nie zakladaj nowych postow, mnie pytaj, skorzystaj z wyszukiwarki bo jest tego full. Przez własnie takie posty sie robi niemila atmosfera na forum.
Ja polecam LG z moich doswiadczen, LiteON nie miałem ale tez polecam bo inni korzystaja i nie narzekaja. Rzecz gustu bo sa gusta i gusciki.
To by bylo na tyle, taka moja mala dygresja co do tego topicu.

Ostatnio zmieniany przez mallow : 17.06.2003 o godz. 21:01
mallow jest offline