|
A ja popieram Szanownego Kolegę obara w kwestii rejestracji. Ostatnio wiele postów jest zamieszczane przez nieporejestrowanych gości, i mają oni szczególnie (w swoim pojęciu) cięte języki. A tak naprawdę to nie cięty język, tylko brak kultury. W dodatku wielu z nich naskakuje na innych z gwałtownością rozjuszonego byka, próbując arogancją pokryć braki w swoim wykształceniu/wiedzy. Czasami to się nawet udaje w pierwszej chwili, ale już po paru postach na różne tematy widać, że taki gość nie ma nic do powiedzenia - bo we wszystkich pisze to samo.
Na przykład taki Shareware: pytanie o zabezpieczenia - pisze o LG. Pytanie o TEAC'a - pisze o LG. Dyskusja o Plexie - pisze o LG. Ja rozumiem, że pewnie sobie właśnie kupił pierwszą w życiu nagrywarkę (chociaż twierdzi co innego) i to do tego LG, następnie odkrył to forum, kiedy szukał właśnie audytorium przed którym mógłby się pochwalić, jaki to super ma sprzęt i jaki to z niego mastaha. I wtedy okazało się... [orkiestra....] że forum nie za bardzo spełnia jego oczekiwania - mało postów od szczęśliwych fanatyków LG, no a do tego ten - jakby to powiedzieć - fanclub TEAC'a i PLEX'a. To nie do zniesienia! No i sfrustrował się nam biedaczek... I dalej z ryjem na wszystkich. Początkowo czytałem tylko jeden wątek w którym on brał udział - i nie pokapowałem się o co biega. Ale teraz po przeczytaniu dokładnie paru innych wątków już wiem. I myślę, że Wy, Szanowni Koledzy również wiecie to samo. I macie już o nim swoje zdanie, tak jak ja.
O rany, ale się rozpisałem - aż mi się klawiatura zagrzała. Kończę i pozdrawiam.
|