Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.06.2003, 17:18   #1
matteo
Indywidualista

Data rejestracji: 16.08.2002
matteo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Question [HELP!!!] Aparat cyforwy AIPTEK ... co o nim sądzicie?

Witam serdecznie

Dla niektórych są już wakacje, dla innych wciąż praca ... jedno jest pewne: MAMY LATO !!!
Tym miłym akcentem zaczne swoje pytanka!

Do zakupu aparatu cyforwego przygotowywuje się już od dobrych miesięcy, przejrzałem mnóstwo ofert i mam niesamowity mętlik w głowie ...
Ostatnimi czasy zaintrygował mnie aparat niemieckiej firmy AIPTEK, który właśnie w Niemczech sprzedaje się znakomicie

Potrzebuje małego, taniego i w miarę dobrego aparatu cyfrowego który posłuży mi spokojnie jakieś 2 latka
(po tym czasie zamierzam sobie kupić coś lepszego za tysiące złotych), mój budżet ogranicza się do 800zł za same urządzenie!

Prosiłbym o pomoc w wyborze jakiegoś aparatu w stosunku jakość / cena 8)
Czy warto inwestować w niemieckiego AIPTEKa?
A może znacie jakiś lepszy model w tej cenie?

Zdaje sobie sprawę z tego, że takie "COŚ" nie daje nie wiadomo jakich rezultatów, ale myśle że parametry tego AIPTEKa mnie zadowolą,
dodatkowo zdjęcie z takiej cyfrówki (w odpowiedniej rozdzielczości) mogę podrzucić do np. KODAK LAB i mieć odbitkę
9x13 czy też 10x15 w o wiele lepszej jakości niż ma to miejsce w przypadku zwykłych aparacików 'na klisze' (kiepskie lustrzanki)

Tak więc jeszcze raz proszę o pomoc w wyborze i o opinie na temat AIPTEKa PocketCam 3.0 LCD (link poniżej) !!!
Proszę również o obejrzenie zdjęc jakie wykonuje ten aparat (na www po lewej stronie w menu ...)

http://www.pencam.pl/html/main.php?l...D&view=product

Będę wdzięczny za każdą uwagę i sugestie!

Z góry dziękuje i pozdrawiam
matteo jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online