Dyskusja: Jakie płyty??
Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.06.2003, 23:59   #4
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
krzpac napisa***322;(a)
a ja powiem tak...

czy na prawde dla Ciebie jest problemem ze twoja nagrywarka wypala "tylko" z predkości x32 a nie 40 ?... przeciez to jest minimalna rownica w czasie nagrania płyty...

Ps
ja mam nagrywarke x8 i nie płacze...

pozdr.
To po pierwsze
A po drugie - dobrze by bylo zeby te plytki daly sie za jakis czas odczytac np w cdromie LG. Mam nagrywarke 24x i wcale nie spieszno mi do szybszej bo i tak szybciej byl nie palil. Na kiepskich plytkach, o ile je uzywam, nie przekraczam 16x i to uwazam za granice przyzwoitosci. Do dzis pamietam moje zdumienie jak kiedys nagralem akossa z predkoscia 24x i efekt byl taki ze plytke dalo sie czytac ale nie dalo sie jej skopiowac, ot sama sie zabezpieczyla hehe i nie bylo tam zadnego nowego securomu ktory by to tlumaczyl. A roznica w czasie rzedu jednej minuty miedzy 24x a 40x nie jest az tak istotna moim zdaniem. Albo wiec oszczedzac na plytkach albo na czasie.8)