|
sorry za te kropke u gory (poprzedni post), ale mam problemy z laczem internetowym radiowym i wychodza mi z tego naprawde rozne rzeczy. Oto, co chcialem napisac:
Ostatnio mialem cos takiego, ze chciac odpowiedziec na jakis post na forum, musialem z tego zrezygnowac, poniewaz moja klawiatura nagle zmienila sie na niemiecka, tzn.: z stalo sie y i odwrotnie a np : jakims przekreslonym l. Nie zwrocilem na to specjalnej uwagi myslac, ze to jakis blad, ale jak potem gadalem z kims przez gg i zaczelo dziac sie dokladnie to samo, zaczalem sie niepokoic. Co ciekawe, nie moglem po prostu zmienic ustawien jezykowych, gdyz taka opcja zniknela. Zaczalem wtedy podejrzewac jakiegos wirusa i dalej nie wiem, czy to to, bo nie zainstalowalem jeszcze programu, ale objawy sa dosc podobne do tych, ktore opisujesz. Sprawdz wiec moze jakims programem antywirusowym.
GG wtedy po prostu zamknalem, otworzylem jeszcze raz i od tej pory wszystko jest w porzadku, jednak przyznam, ze z takimi objawami jeszcze sie do tej pory nie spotkalem....