Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.06.2003, 00:58   #13
dymy
Nowy na forum

Data rejestracji: 02.04.2003
dymy w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Re: Re: Re: Re: Re: "S" i "K" - One more time :)

Cytat:
GIJoe napisa***322;(a)
Teraz to jestem totally confused............ech tam mam to gdzies biore K i juz.Topic closed.
..no i git! bo wedlug mnie K radzi sobie lepiej. mam taka problematyczna plytke (zdaje sie ze z Chip - Wielka Ksiega Testow 2002). nie mam pojecia czy zbytnio porysowana a moze cos innego. fakt faktem ze probowalem 3 egz. 48246S i zaden nie mogle jej odczytac (jeden jush prawie zobaczyl zawartosc a pozniej dupa) probowalem ja na Teacu 52x i czyta lux, probowlem na LG 52x - czyta lux, probowalem na LiteOn 52x S - dupa ..nie czyta. pierwszy z brzegu 48246K czytal lux wiec zostalem przy K zamiast S. nie wiem moze kwestia biosu albo cos ale ja sie uprzedzilem do 48246S. niby wszyscy mowia ze S taki bezpieczny a musze powiedziec ze kazdy egzemplarz radzil sobie diametralnie roznie z odczytem tych samych plyt. jeden odmawial rowniez orginalnej wersji M&MVIII, inny przy niej wydawal dziwne brzeki. zadziwiajace ze problem tej pierwszej plyty powtorzyl sie na modelu 52x. wedlug mnie eSki wcale nie sa takie rozowe jak mozna by wnioskowac po recenzjach i opiniach innych uzytkownikow. tyle..

Ostatnio zmieniany przez dymy : 30.06.2003 o godz. 01:12
dymy jest offline   Odpowiedz cytując ten post