Dyskusja: Discmany MP3
Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.06.2003, 13:07   #50
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Rzeczywiscie wyglada calkiem niezle W sumie to wcale nie upieralbym sie tak przy Sony. Jak juz napisalem, zdecydowalem sie na zakup urzadzenia akurat tej firmy wlasciwie tylko ze wzgledu na radio. Jakosc dzwieku we wszystkich trzech byla porownywalna, a wlasciwie identyczna, bo mam naprawde doskonaly sluch, a nie slyszalem praktycznie zadnej roznicy.
Zwrocilem jeszcze tylko teraz uwage na jedna rzecz. Wiekszosc tego typu urzadzen ma wszystkie przyciski umieszczone z gory, jedynie w Sony sa one jakby z "przodu". Nie zwrocilem na to najmniejszej uwagi kupujac Discmana, ale potem okazalo sie, ze to jedna z najwiekszych zalet tego urzadzenia. W wiekszosci wypadkow, kiedy sluchac Discmana, stoi on w jakiejs odleglosci ode mnie tak, ze aby wybrac jakies funkcje przyciskami umieszczonymi z gory musialbym po niego siegac, brac do reki i dopiero wtedy je przycisnac. Teraz nie musze tego robic i byc moze jest to jedynie kwestia przyzwyczajenia, ale takie ich rozmieszczenie, jak to robi Sony (chociaz tez nie zawsze) wydaje mi sie o wiele wygodniejsze i praktyczniejsze

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post