!!!Witam!!!
No coz, ja juz na ten temat az nielubie sie wypowiadac, wkurza mnie to wszystko....
....polska(nie jestem patriota - mam inne pojecie tego slowa), to biedny kraj, wszyscy to wiedza, politycy(najbardziej), producenci oprogramowania chyba jednak nie(...oczywiscie ze wiedza...

) .......
...a wiec zamozni

polacy kupuja 'Tanie'

progsy i kozystaja z nich jak najbabardziej legalnie

, tak to wyglada w praktyce

.........
.....A ja proponowal bym zrobic w polsce taki trik jak chyba.... w Malezi?...:'Drodzy obywatele - tylko piraty', i to jest sposob, zreszta co tu gadac niech leniwi polacy zaczna sie wreszcze uczyc jezykow i sp***dalac(przepraszam z wyrazenie, juz mi odbija)z granice, tam jest lepiej, albo niech zgada sie kilku jakis Konserwatysto-Liberalow - zatlucze wszystkich czerwonych i zrobi pozadek w tym panstwie, bo juz szkoda slow... a to jest dobry sposob...
...popatrzcie na Chile - NAJbogatszy kraj w Ameryce Poludniowej, hmmm, a dlaczego, a dlatego bo Poniczet[(-chyba dyktator)jak to sie pisze], wytluk(PO ZABIJAL!) wszystkich *****i i zaprowadzil tam porzadek, haha, a teraz SIEDZI w wiezienu, fajnie ma - CHILE chyba jedyny kraj nie Bankrut w Ameryce Poludniowej........
PS.1 Bardzo przepraszam za zmiane tematu w moim poscie, ale zmiane tylko pozorna, w 100% zgadzam sie z jasut'em
PS.2 A dlaczego nie zrobimy tym polskim swiniom na zlosc: Format c:, 0 windowsa, szykujcie partycje i instalujcie LiNUX'a...