No tak cena już trochę spadła ale się nie orientowałem o ile bo po co ;-) Faktycznie najlepszy jest silnik: pojemność 4.2 litra V8 biturbo dający 450 czystych koników. Przyśpieszenie też powala 4.9 do 100 a do 200 km/h w 18 sekund. No "niestety" v max jest ograniczona elektronicznie do 250 km/h a jakby jej nie było to auto poleciałoby znacznie więcej. Wygląda świetnie: obręcze 19, lakier niebieski Mugello. W środku mam fotele Recaro w kremowej skórze, wszystkie systemy bezpieczeństwa, nawigację z wbudowanym telewizorem, telefonem i radiem cd z 10 głośnikami i subwooferem. Wszystko jest elektrycznie sterowane: lusterka, szyby, fotele, tylna roleta itp. Nie podobają mi się w nim 2 rzeczy ale już się przyzwyczaiłem. 5 stopniowy tiptronic chociaż nic mu nie można zarzucić wolałbym 6 stopniowy manual. A druga rzecz to ostre jak brzytwa hamulce. Jak pierwszy raz próbowałem możliwości nowego auta z moją mamą (pozdrawiam) na pokładzie to trochę się przestraszyła jak zobaczyła biały dym z okolic kół. Hamulce za szybko się grzeją ale ogólnie jest to luksusowa limuzyna, perfekcyjnie wykonana i pozwalająca mi czasami zaszaleć kiedy mam na to ochotę ;-))
|