Cytat:
luko napisa***322;(a)
no dobra...ale do czego w sumie jest ten alcoholer? Czy on dziala jak ClonyXXL czy w nim takze mozna nagrywac CD? Bo z tego co napisales rozumiem, ze Alcoholerem odczytuje czym jest zabezpieczona plytka a obraz plyty i zapis z obrazu robie w Alcoholu, tak?
|
Alcoholer to taki multiprofiler ,i nie służy on do odczytywania czym jest zabezpieczona płytka .Służy do ułatwiania nam pracy z takimi programami jak Alcohol 120% ,CloneCD ,BlindWriteSuite i GameJack.
Wybierając rodzaj zabezpieczenia uruchamiasz jeden z programów kopiujących i automatycznie masz już ustawione wszystkie opcje do poprawnego skopiowania płytki w/w programach...uuufff
Cytat:
luko napisa***322;(a)
i jeszcze cos...zainstalowalem tego alcoholera...moglbym Was prosic o jakas krotka instrukcje obslugi...co i jak mam robic zeby przegrac te gre?
PS.Wiecie moze czym zabezpieczony jest Gothic II i w koncu jakim programem najlepiej sprawdzac jakie jest zabezpieczenie....wracajac do POST MORTEM...ClonyXXL pokazał, ze SD2.9 a Maciej mi pisze ze LaserLockiem...to którym wkoncu?
Dzięki
|
Ja tam nie wierzę Clony XXL ...
a co do Gothic2 jest zabezpieczony SecuRom v.4.83
Przykład:
Uruchamiasz Alcoholer ,wybierasz rodzaj zabezpieczenia w okienku "Wybór Profilu" i klikasz na "Uruchom Alcohol 120%" i z profilem "Alcoholer" kopiujesz ...