Cytat:
pawelblu napisa***322;(a)
... ale najlepiej jak bys zrobil tak: jezeli masz ten BIOS firmowy to go wgraj a jezeli nie to sciagnij z netu (lub popros kogos o ta wersje) i powiedz im ze BIOS jest firmowy, a palarka nie dziala a oni maja zrobic zeby dzialala.
|
problem w tym, ze juz z nia bylem w tym cholernym serwisie i oddalem nagrywarke z biosem SS0E, wiec jak bym teraz oddal z SS0A to by sie troche chlopaki zdziwili i nie wiadomo co by zrobili (a chyba mnie zapamietali, bo bylem tam kilka razy)
tak na marginesie, to gosc z tego serwisu ostrzegal mnie, ze nie da sie wrocic do biosu starszego, a jak juz sie to zrobi na sile, to nigdy nie spotkal sie z sytuacja, zeby nagrywarka to przezyla (zeby bylo smiesznie, to ja wczoraj zmienilem bios na starszy 3 razy i jakos teraz litek nie dziala gorzej niz dzialal przed ta operacja

)
juz wczesniej bym poszedl do nich z morda

, ale chodzi o to, ze sam zmienialem bios (jakby sie uparli, to moga sie do tego przyczepic) a poza tym oni twierdza, ze im dobrze nagrywa a nie chca mnie wpuscic do nich do srodka tego przybytku nieszczescia
a do tego to dziwne zachowanie - raz nagrywa a raz nawet nie chce zaczac
ale chyba zrobie jak mardonm - pozbieram kilka plytek i dam niech przy mnie to nagraja