Cytat:
cinma napisa***322;(a)
problem w tym, ze juz z nia bylem w tym cholernym serwisie i oddalem nagrywarke z biosem SS0E, wiec jak bym teraz oddal z SS0A to by sie troche chlopaki zdziwili i nie wiadomo co by zrobili (a chyba mnie zapamietali, bo bylem tam kilka razy)
|
Hm no ale chcieli starego BIOSa
Cytat:
cinma napisa***322;(a)
tak na marginesie, to gosc z tego serwisu ostrzegal mnie, ze nie da sie wrocic do biosu starszego, a jak juz sie to zrobi na sile, to nigdy nie spotkal sie z sytuacja, zeby nagrywarka to przezyla (zeby bylo smiesznie, to ja wczoraj zmienilem bios na starszy 3 razy i jakos teraz litek nie dziala gorzej niz dzialal przed ta operacja )
|
No wlasnie gosc jest nieopisywalnie glupi jezeli zajmuje sie serwisem nagrywarek i gada takie idiotyzmy. Ale mysle sobie ze jak wierza tam w takie zabobony to lepiej zostaw tamten BIOS co byl jak dawales na gwarancji.
Cytat:
cinma napisa***322;(a)
juz wczesniej bym poszedl do nich z morda , ale chodzi o to, ze sam zmienialem bios (jakby sie uparli, to moga sie do tego przyczepic) a poza tym oni twierdza, ze im dobrze nagrywa a nie chca mnie wpuscic do nich do srodka tego przybytku nieszczescia
a do tego to dziwne zachowanie - raz nagrywa a raz nawet nie chce zaczac
ale chyba zrobie jak mardonm - pozbieram kilka plytek i dam niech przy mnie to nagraja
|
Wgranie BIOSu odpowiedniego dla tego modelu - tak bylo w Twoim wypadku, nie powoduje utraty gwarancji. JA bym ich poprosil o pisemna odpowiedz dlaczego nie chca serwisowac sprzetu i wyslal ja mailem do AB - dystrybutor sam zamieszcza BIOSy na swojej stronie !!!(razem z nazwa i adresem slepu i pytaniem czy maja obowiazek to serwisowac). Potem z odpowiedzia od ab udal sie serwisu i ich oswiecil. Widac ze servis nie jest przychylnie nastawiony wiec nie wiem czy uda Ci sie "pokojowo" z nagrywaniem swoich plyt w serwisie - zawsze mozna zwalic wine na nosniki nawet 5 firm

.