Dyskusja: Mozliwe?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.07.2003, 20:43   #1
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Mozliwe? kopiowanie zabezpieczonych plyt i Nero?

Mam pytanie.
Poniewaz na zabezpieczeniach nie znam sie zbytnio. Prawde mowiac programy typu: CloneCD, ClonyXXL mam zainstalowane od niedawna, ale do rzeczy.
Do tej pory (zanim zainstalowalem ClonyXXL i CloneCD) plytki przegrywalem NERO i wszystkie przegrane gierki chodza bez problemow np. Colin3, Splinter Cell, Silent Hill 2, Enter The Matrix (wszystkie przegrywane z tzw."Kopii Bezpieczenstwa" czesto nazywanej "piratem"). Wiec moje pytanie brzmi czy to mozliwe, aby kopiowac takie gierki (zabezpieczone) poprzez Nero, bez uzycia zadnych profili czy programow typu Clony. Czy moze po prostu przegrywane przeze mnie gry nie byly niczym zabezpieczone, poniewaz byly to "kopie".

Reasumujac mam pytanie czy zabezpieczone sa jedynie oryginaly, a przegrane z nich kopie przestaja byc zabezpieczone, czy nie?
Czy moze kopie mozna przegrywac bez uzycia zadnych profili i wystarczy do tego Nero?

Ps. Teraz sprawdzalem moja kopie Splinter Cella w ClonyXXL i 3 plytka jest zabezpieczona SecRom v 2.8, Colin 3 zabezpieczony jest SecuRom v.4.84... gry byly przegrane w Nero, nie rozumiem.

Z tego co wiem to chyba nikt z moich kumpli nie uzywa zadnych profili, czy programow typu ClonyXXL do kopiowania gierek i podobnie jak ja kopiuja z "kopii bezpieczenstwa", a gierki dzialaja bezproblemowo.

Aha i jeszcze jedno jezeli plyta jest zabezpieczona to jakiedo typu bledy powinny mi wyskakiwac podczas jej przegrywania?

Z gory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez czero : 07.07.2003 o godz. 23:47
czero jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online