Dyskusja: Kodeki raz jeszcze
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.07.2003, 22:15   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Unhappy Kodeki raz jeszcze

Zaczelo mnie troche denerwowac, ze raz filmy odtwarzaja sie dobrze, a raz zle, wiec zrobilem wszystko wedlug instrukcji opisanej na CDRInfo (instalacja kodekow). Nie wiem, czy jakosc obrazu jest lepsza, czy dzwiek sie zmienil, w kazdym razie nic takiego nie zauwazylem. Zauwazylem jednak na pewno, ze przy kazdym filmie widac na ekranie wyrazne roznokolorowe piksele - nazywa sie to chyba atrefaktami.
Przy zainstalowaniu chyba samego FDShow (czy cos takiego) przez jakis czas tego nie mialem. Teraz po zastosowaniu sie dokladnie do instrukcji, wrocilo.

Co powinienem zrobic, zeby wszystko chodzilo dobrze, bez bledow (bo te artefakty uwazam po prostu za bledy). Meczylem sie pol godziny i mialem nadzieje, ze bedzie super, a tu niestety nie jest nawet dobrze. Doradzcie mi cos jesli macie jakies doswiadczenia z problemem kodekow, a takowe ma chyba juz kazdy

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online