Cytat:
steely napisa***322;(a)
Nie wiem wszakże czym lub kim jest rzeczony padawan,ale jak na "wyjadacza" to przydałoby ci się trochę więcej kultury.Ale czegóż można się spodziewać po słuchaczu Skakiry...
Do RobsYoda:
Podziękowania.
|
Jesli chodzi o padawana to nie jest to nic obraźliwego. Jest to po prostu określenie "uczeń Jedi", czyli ten który pobiera nauki u Rycerza Jedi (Mistrza). Przykładem jest Anakin Skywalker. Jeśli oglądałeś film Star Wars zrozumiesz pochodzenie nicka Robs Yoda oraz Jabba the Hutt. Jesli nie ogladałeś to teraz już wiesz o co chodzi.
Nie słucham Shakiry choc to fajnie wyglądająca babka

. Słucham rzeczy o których pewnie nie masz pojęcia. Natomiast widzę,ze nie siedzisz w problematyce dvd/kompresja/programy/divx/mp3 itd. Shakira jest przeciwko fanom tego typu spraw podobnie jak RIAA . Dlatego też o niej wspominam (mogłem o Metallice).
Kultury mam wystarczająco dużo. Za to Tobie jej brak bo podziekowałeś Mistrzowi Yodzie a nie podziękowałeś mnie za jak najbardziej prawidłowy link do bardzo dobrego programu, który faktycznie możesz nabyć legalnie w Polsce (przez Internet). Sądzę ,ze nie lubisz także się rozglądać, bo zachęcałem Cię do zajrzenia do przyklejek na górze forum. A tam jedna z nich jest bardzo przydatna (o innym progsie).
Pozdrawiam mimo wszystko !
Jabba the Hutt