Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.07.2003, 12:06   #14
cinma
Samiec - twój wróg!

Data rejestracji: 21.06.2003
cinma zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
nastepna osoba, chyba zaczne was liczyc i robic statystyki

jednak z tymi lite-onami jest cos dziwnego, nie jest normalne, ze wiele osob ma te same problemy, i to raczej nie jest wadliwa partia czy walnieta sztuka, bo osob majacych takie problemy jest za duzo

do CrazyLucas: tu nie pomoga zadne zmiany biosu, zainstalowanie najlepszych aspi, czy wlaczenie dma
jak juz pisalem kilka razy to jest usterka sprzetowa, tylko taka dziwna, ze ujawnia sie tylko niekiedy ale to 'niekiedy' umie czlowieka mocno zdenerwowac

do mickey303: widze, ze robiles sporo testow , mi sie nie chcialo i szkoda plytek, zeby tak dokladnie wszystko przetestowac

pozostaje mi polecic Ci meczenie tego serwisu do skutku
ja mialem tak samo (z identycznym problemem), ganialem kilka razy do serwisu, az w koncu wzialem kilka plytek (dobrych) i pokazalem gosciowi o co mi chodzi, na razie wzial zeby samemu przetestowac z dokladna instrukcja jak to zrobilem (sprobuj najpierw zgrac zawartosc jakiejs plytki na dysk a potem sprobowac cos nagrac - wiem, ze to dziwne, ale u mnie po wymeczeniu nagrywarki odczytem znacznie rosla szansa, ze nagrywarka potem nie zechce nagrywac)

i pozostaje sie modlic, ze wymienia i sie juz nie trafi na taka walnieta sztuke
cinma jest offline