Siema. Kilka dni temu nagryware odebralem z serwisu (od tej firmy brawo) niestety nie mogli nic zrobic wiec ja odebralem. Na poczatku wlozylem ja do komputera i przez kilka dni nawet nie dotykalem jej (nie odczytywalem z niej plytek, nie nagrywalem nic na nia) po prostu podlaczylem ja do kompa i sobie lezala. Ale wczoraj tak mowie aaa przetestuje ja jeszcze raz moze na odczyt plytek sie nada. A tu moje zdziwienie bylo ogromne !!! Odczyt zaczal sie od 20 cos raza, ja takie oczy i szlo w gore caly czas. W polowie plytki bylo juz 36 cos a 3/4 to juz 40x i powiem ze nagrywara przy koncu sie rozpedzila bo odczyt byl 44x!!!! No to wrzucilem jakas pplytke do nagrania odpalilem nero i plytka wypalila sie w czasie 4:21s !!! Druga plytka wypalala sie pod slackiem odpalilem cd recorda i sie wypalila w czasie 4:20s !!! No i ostatnia plytka (nagrywana pod nero w windzie) rowniez nagrala sie w czasie 4:20s !! Wniosek 1: napedy teac w524e to napedy samonaprawiajace sie :cool: A tak serio to jeszcze dzisiaj ja bede testowal (bo wczoraj to raczej bylo wypalanie plytek)

Sam nie moge uwierzyc jak to sie stalo !!!!!!!!!!!!!!
Wielkie Dzieki Za Odpowiedzi !!!!
PS. Teraz bede do konca zycia dumny z tej nagrywarki !!!

Ciekawe ile mi pochodzi ?? Oby jak najdluzej mam taka nadzieje