Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.07.2003, 04:14   #11
puch
Forumator

Data rejestracji: 22.03.2003
puch zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie da się ukryć, że jak się pogłaszcze jednego z lepszych Logitechów to człowiek nie chce już niczego innego... Niestety, ta cena...

Możesz kupić tanie Logitechy OEM (z czarnym logo) za ok. 50-60 zł. - to nie to, co "prawdziwe", ale już coś.

Klawiatury MediaTech są bardzo różne - te najtańsze twarde i klekoczące, natomiast jest taki model "Genie Office MT 138" - kosztuje ok. 35-40 zł., ma dodatkowe klawisze do obsługi programów Office i multimediów, i bardzo miękko i cicho działające normalne klawisze. Trochę w nią poklepałem w sklepie i nawet nie wydawała się zła, ale też słyszałem, że z jakością MediaTech nie jest najlepiej - ale sam nie mam doświadczeń.

Klawiatur Tracer raczej nie polecam - są twarde i klekoczą.

Jeśli chodzi o A4Tech - są nie tylko zestawy z myszą, bezprzewodowe, itd. Jest też najprostszy model, bez żadnych dodatkowych klawiszy, ale z tym nowym, opatentowanym przez A4 układem skośnych klawiszy. Też w nią trochę popukałem i bardzo mi się podobała - ten układ klawiszy chyba rzeczywiście poprawia ergonomię. W Tesco kosztuje 29,90.