Dyskusja: zamykanie sesji
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.07.2003, 17:28   #4
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Tez tak mam, wlasnie to sprawdzam. Pisalem z pamieci bo wiem ze w starych wersjach nero byla ta opcja tak jak ci napisalem a teraz nie moge znalezc, poza tym mam akurat nowe nero 6 i troche tam jest pozmieniane i sie rozgladam co i jak. Sam kiedys w ten sposob zamykalem plytke no ale bylo to dawno temu.
Poza tym jak to nero widzi tylko 100MB, przeciez rowniez ci pokazuje co tam juz masz nagrane? Nero nie potrzebuje zamkniecia plyty.