|
powiem tak mialem pko bp i mialem inteligo teraz mam zachodni i mbank - zachodni bo mam na uczelni a mbank bo jest najlepszy
fakt ze gdy ja zakladalem w mbanku to raz dwa sie zalatwialo - moze i w inteligo wtedy bylo szybko kurier i juz ale inteligo jest kaszaniaste przelewy - jest platne jak nie masz odpowiednich obrotow miesiecznych i w ogole jest kicz a skoro wykupilo to pko to juz krzyzyk na droge wstawiam
a z pko zrezygnowalem po tym jak nie moglem wyplacic kasy we wrocku bo jakas dupa durna zarzadala potwierdzenia ze mam na koncie taka kwote i przez godzine stalem w kolejce bo najpierw sie nie mogli dodzwonic potem dogadac a na koniec przefaksowac
pozniej jak poszedlem do bz to na pytanie ile moge wziac z bankomatu to sie koles tylko usmiechnal i powiedzial tyle ile sie zmiesci w dziurze na raz (ok 20 banknotow)
tak wiec porzegnalem sie z pko - ktore nadal nie ma bankomatow polaczonych w siec i dlatego nie ma m.in. sprawdzania stanu konta etc
dlugo sie zastanawialem czy nie zostawic samego mbanku ale dobrze jest miec dwa banki nawet poto zeby z jednego zrobic tylko taki "kieszonkowy" bank - teraz jest nim bz bo jest niskie oprocentowanie
a szczerze odradzam pko bp oraz inteligo - nie sadze zeby od czasu mojego rozstania sie z nimi cos zrobili na korzysc klienta
|