Dyskusja: Co lepiej kupic ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2001, 15:06   #8
ADAMUS
Gość

Korzystam z jamaszki 2100E hhhmmmmm.... to już 11 miesięcy po 7 miesiącach trafiła na serwis (wymiana OPU) ale jestem z niej zadowolony wypaliła naprawdę sporo :-) bardzo dobrze zczytuje mi audio raczej staram nie nagrywać "w locie" choć czasami mi się zdarza jestem zwolennikiem image-ów (3 minutki mnie nie zbawią ale czasami..................) nie pokoi mnie tylko "mało używaną" jak stwierdziłeś, skąd masz pewność jak z gwarancją osobiście nie kupiłbym żadnego napędu bez gwarancji zwłaszcza za 350 zł. Zastanów się nad zakupem LG16x na giełdzie do wyrwania za niecałe 450zł to tylko/aż 100zł różnicy gwarancja producenta serwisy w całej polsce bawiłem się kilkoma sztukami tylko w jednej dostawie zauważyłem a raczej usłyszałem nagrywarka podczas odczytu wydawała z siebie wysokotonowy pisk dość nieprzyjemny dla ucha ale po kilkunastu wypalonych płytkach piszczenie ustało :-) możliwości do ceny........imponujące.......jak dla mnie, trwałość i bezawaryjność duży znak zapytania zajrzyj do najbliższego serwisu LG i zobacz na pułkach ;-)

pozdr.

ps. uuppps........... zapomniałem o TEAC-u jest droższy od LG o jakieś 50 zł możliwości podobne bez SF2 ale w tych czasach to już nie problem ......... prawda chłopaki ?!!!!!!!! buuuuuuuuhahahahahaha za to trwałość gwarantowana !!!