Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.07.2003, 11:53   #16
mati1700
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.07.2002
mati1700 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A ja mam sony DSC-P31 od roku zaplacilem 1600zł teraz można go fundnąć za 900zł.Jak dla mnie jest świetny.Niestety nie ma zoomu optycznego bo za taki model trzeba bylo zaplacic okolo 2000zł ,a to już było (wg. moich rodziców) przegięcie.Zdjęcia są ładne , ostre.W komplecie dostałem ładowarkę wraz z 2 akumulatorami ,na których można byłoby pracować i pracować gdyby nie to ,że ostatnio je zgubiłem Jedyny mankament to taki ,że dostałem kartę 8 mb Co prawda padły wówczas słowa - dokupi się większą ,ale jak to zwykle u mnie bywa do dzisiejszego dnia jadę na tej ósemce i jakoś tam żyję.Mogę zrobić 48 zdjęć w rozdzielczości 640x480 w jakości fine (jest jeszcze standard ,ale nie wiem ile wtedy fotek wchodzi bo praktycznie nigdy nie używałem) Niestety w 1600 można zrobić na tej karcie tylko 8 zdjęć ,ale ich jakość (przynajmniej mnie - rozwala - zdjęcia są ostre jak żyleta).I jeszcze co do baterii to jest możliwość włączenia power save.Wówczas przyciemnia się wyświetlacz co może mieć zły wpływ na kadrowanie zdjęć.Mi jednak energia nie sprawia kłopotów , może dlatego ,że mam małą kartę i nie moge nacykać dużo zdjęć ,a podobno 2 paluszki AA staraczają na 170 photek.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online