No jetsem juz po zabiegu , dysk spox chodzi nic nie ucierpaił zformatowałem i zrobiłem 1 partycje potem usunołem logiczny dysk dos , no i od nowa fdisk utwórz nowy dysk dos , potem partycje i jest wsio ok 8) .
Dane odratowałem w 90% , a to co mi było potrzebne a więc moje dokumenty i mp3 w 99% , dane odzyskiwałem pełną wersją programu iRecover , a jeszce tak przy okazji dodam że po tym jak odzyskałem już dane naprawiałem dysk doktorem z pakietu norton 2003 , odnalazł tablice partycji i zrobił mi partycję C i D (pozostałeych 3 partycji nie), na C nic nie było a na D prawie wszystko (99%), moim fuksem co do odzyskania moich dokumentów i kontaktów outloka....( wszsystkiego z partycji systemowej) było to że miałem dwa systemy 98 i XP , i oczywiście dane z 98 czyli partycji C poszły sie walić a nastepna partycja D czyli winda XP została prawie nienaruszona , więc warto mieć dwa systemy choć ja na 98 praktycznie nic nie robie , żadko coś sie zainstaluje aby obaczyć czy chodzi na 98 jak nie chce mi chodzić na XP