Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.07.2003, 22:45   #16
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
[QUOTE]FuFu napisa***322;(a)
[B]
Cytat:
Jabba the Hutt napisa***322;(a)
Jak dla mnie, kolejność jest następująca :
- nagrywarki dualformat -R/+R
- nagrywarki -R
- nagrywarki +R

Ostatniej bym nie kupił...
Co do firm : Pioneer, TEAC, NEC. A wiec stawiamy na format -R ? Pojawily sie na forum opinie ze wlasnie +R jest bardziej popierany w Europie i na swiecie za sprawa MIcrosoft ktory poparl ten ostatni !!!!!!! Pozostaje wiec chyba troszeczke poczekac na rozwoj wydarzen?
Trochę źle mnie zinterpretowałeś. Z mojej wypowiedzi wynika,ze popieram dualformat czyli -/+R razem w jednym palniku. -R bo mam Pionka 444 DVD, który to czyta a +R wyłącznie na wszelki wypadek. Samo +R nic mi nie daje, bo nie miałbym gdzie ich odtwarzać. A z samotnym -R to jakoś bym sobie radził . Jest to więc moja prywatna opinia.

Co do wsparcia Mikrosoftu. Podobno Winda XP też wypala płytki CDR (jest w niej do tego jakiś progs). Do dziś nie wiem jak, bo mam przecież Nero, Feurio i inne do tego programy.

Pozdrawiam

Jabba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online