Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.11.2001, 15:32   #5
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A mowie ci, ze skopiowalem safedisc2.
Fakt, ze nie byl to oryginal tylko juz przegrana gra ale 1:1.
Zrobilem to BlindWrite .
Na dysk zrzucilem ja bez zadnych subkodow.
A nagralem w trybie chyba sao cooked.
Chcialem tak samo zrobic z ta gra tylko , ze mam juz nowsza wersje Blinda a w tej nie mam mozliwosci wyboru trybu on z gory narzuca mi jeden nie pamietam teraz jaki i przy probie nagrywania jak juz wczesniej wspomnialem wyrzuca, ze jest blad i w ogole nie chce nagrac.Gdyby koles nie wpadl po ta plyte to bym zainstalowal ta wczesniejsza wersje i bym sprawdzil czy da rade.Ale ogolnie dziwi mnie to, ze clon nie dziala, stoi w miejscu podczas przegrania na dysk.
Bo w przypadku safedisc2 to bezproblemu zgralem na dysk dopiero przy nagrywaniu spiepszyla sie plyta.
Tak w ogole to dzieki, za rade.
Tu masz opis gry:SHOGUN - Total War

Strategia czasu rzeczywistego
Czas akcji: Szesnastowieczna Japonia, - wojny domowe.
Spory toczą się pomiędzy panami feudalnymi. Każdy z nich pragnie zjednoczyć kraj i sprawować w nim najwyższą władzę. W Shogun Total War zarządzamy całym państwem. Trzeba będzie wydobywać surowce, szkolić wojsko, dbać o mieszkańców i walczyć. Największym atutem gry są potyczki i regularne wojny. Po ich rozpoczęciu przeniosimy się na trówymiarowe pole walki. Wszyscy wojownicy w czasie bitwy, a ma być ich ponad kilkatysięcy (nawet 5000) na raz są osobnymi modelami. Główną podstawą naszej armii będą piechurzy, ale dnajdziemy również dużo wojsk zaciężnych. Odnajdziemy zwykłych żołnierzy, łuczników, samurajów, muszkieterów, jazdę lekką i ciężką a nawet wojowników ninja.
SHOGUN łączy strategię turową (jest tu polityka, zarządzanie zasobami i głębia Cywilizacji) z bitwami rozgrywanymi w czasie rzeczywistym.
Wspaniały engine 3D: zapierające dech w piersiach scenerie (nie izometryczne jak w C&C).
Weron jest offline