Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.07.2003, 22:38   #8
mqy
Wymiatacz

Data rejestracji: 06.11.2002
mqy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
!!!witam!!!

Powiem wam ze pierwszy raz wkurzylem sie po przeczytaniu tego nusa(a czytale go 2 raz), moje zdanie jest takie jesli chodzi o gry, to teraz nie grywam, nie mam w co i no nie oszukujmy sie na czym, jestem w stanie dac z Colina 3 89zl(lub z path'em 94zl), no albo 50zl z 2-jke, ale nie grywam teraz, to i nie kupuje gier, a poza tym jestem jakis taki lomny ze gry mi sie szybko nudza, i inch nie kupuje... proste........
.....jesli chodzi o muzyke to niestac mnie jest dac za plyte 50zl, ale ostatnio dostalem obsesi - postanowilem ze bede wyposazal sie tylko w orginaly, stopniowo do tego dochodze....., bo przyjalem "jak moge robic w .... swoj ulubiony zespul"
....pojawily to sie spekulacje MC vs. CD - dlaczego cd drozsze, tego to za nic nie razumiem, logiczne jest chyba ze jak ktos kupi "lanosa", to wyda malo kasy i malo ma, a jak ktos kupi sobie "merca" to ma poduszki, komputer pokladowy i klime.....
...jak cie nie stac to nie masz, tylko jezdzisz lanosem, a cena rosnie wraz ze wzrostem wygody i prestizu, dlatego MC jest tansze...
...zarabiamy malo, to mamy malo.......
mqy jest offline   Odpowiedz cytując ten post